Advertentie

Pester

Pester voor Mac

  • Gratis
  • In Nederlands
  • Version: 1.1

Effectieve digitale wekker

Het gratis Pester is een kleine alarmklok voor de Mac. Met de applicatie creëer je eenvoudig herinneringen die op je bureaublad tevoorschijn springen.

Pester bestaat uit een simpel menuutje waarmee je de titel, tijd en datum van een nieuw alarm instelt. Wanneer het moment gekomen is, verschijnt er een venster met de herinnering. Desgewenst laat je een geluidje afspelen of een stem het bericht voorlezen. Dit laatste leidt bij Nederlandstalige tekst wel tot hilarisch slechte uitspraken, omdat de Mac's voorlezer Engels spreekt.

Via de menubalk open je een lijst met alle door jou aangemaakte alarmen. Pester kent geen limiet wat betreft datum en aantal herinneringen. Voel je dus gerust vrij om een bericht naar jezelf 30 jaar in de toekomst te sturen. Pester doet zijn werk prima, maar is wel wat sobertjes. Zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk zelf een liedje in te stellen als alarm. Ook integreert de digitale wekker niet met de Mac's notificatieprogramma Growl, hoewel Pester deze applicatie wel vermeldt.

Met Pester maak je in een half minuutje effectieve alarmen aan. Soms heb je genoeg aan een bescheiden pop-up in plaats van gedetailleerde afspraken in een kalenderprogramma als iCal. In dat geval is Pester een perfect hulpmiddel.

VOOR

  • Effectieve pop-up met herinnering
  • Countdown in Dock
  • Maak meerdere alarmen aan

TEGEN

  • Weinig opties voor geluid

Advertentie

Meeste downloads Wekkers & klokken voor mac

Advertentie

Pester

Download

Pester 1.1 voor Mac

Advertentie

Beoordelingen about Pester

Heeft u geprobeerd Pester? Wees de eerste om uw mening te verlaten!

Alternatieven voor Pester

Verken Apps

Advertentie

×